Trelleborg HBK Ungdom och Trelleborg HBK Elit
Avslutning
Trelleborg HBK Ungdom
Om du vill veta mer om Trelleborg HBK Ungdom har du kommit rätt!

Trelleborg HBK Elit

För information om Elitföreningen och representationslagen klickar du här... HBK Elit

Trelleborg HBK
Trelleborg HBK består av två föreningar, Trelleborg HBK Elit som har en egen styrelse och eget organisationsnummer och som har föreningens seniorer med representationslagen samt Trelleborg HBK Ungdom som består av barn och ungdomslagen.

Föreningsdomare
2018-09-06 14:19

Dags för årets domarkurs!

När:                                 Torsdag den 4 oktober 2018, kl. 18.00-21.00

Torsdag den 11 oktober 2018, kl. 18.00-21.00

Kursort:                           Trelleborg, Söderslättshallen

Målgrupp:                        Föreningsdomare, födda 03 eller tidigare.

Anmäl er till kansliet eller Pelle.

Föreningsdagar på Intersport 5-9 september
2018-09-03 12:49
Tillsammans med Intersport bjuder vi in dig till föreningsdagar 5-9 september på Intersport. Få 25% rabatt på hela sortimentet i butiken. Visa upp detta inlägg i butiken för att erhålla rabatten.
Gäller 5-9/9 på ord.priser men ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder och beställningsvaror.

Passa på att bli medlem i Club Intersport och stöd HBK Ungdom.
Sverige-Spanien Herr 24/10 Malmö Arena
2018-08-25 14:54
Vi tar ett sista varv med beställningar, 144 HBK:are skall gå. Vi blir gärna fler.

EHF EURO CUP | FÖRENINGSERBJUDANDE

Tillsammans med Spanien, Norge och Österrike – kommer svenska landslaget under tre landslagsveckor 2018 och 2019 att spela den nya landslagsturneringen EHF EURO CUP. Upplev reprisen på vinterns EM-final när det Sverige tar emot Spanien i Malmö Arena den 24 oktober 19.15.

Se handboll i yppersta världsklass när vi utkräver revansch! Vi tror på mycket folk i Malmö Arena och det kommer att bli en riktig handbollfest och en försmak på EM 2020! Vi hoppas att många lag från er förening vill stötta landslaget på plats i arenan, och har tagit fram ett specialerbjudande för föreningar; sittplatsbiljetter på kortsidan för 140 kr. Föreningsbiljetterna vänder sig till alla som har anknytning till en förening!

Bokning av föreningsbiljetterna är bindande och sker samlat per förening till Skånes HF via emme@skanskhandboll.se. Huvudbeställning skall inkomma så snart som möjligt men antalet kan sedan justeras fram t.o.m. 1 oktober. Det finns ett begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller!

Vi har dessutom tre intressanta nyheter! 1. Varje biljettköpare kommer att få en T-shirt att ha på sig under matchen! Uppge önskad storlek M, L eller XL vid beställning. 2. Dessutom kommer föreningen vid detta arrangemang erhålla en provision på 25 kr per såld biljett. 3. Malmö Arenas berömda köttbullsbuffé erbjuds alla föreningsbiljettköpare till specialpriset 95 kr. Uppge vid beställning om ni önskar köttbullsbuffé.

Gör detta till en fest för hela föreningen! Vi ses på läktaren! Stefan Lövgren, VD Svenska Handbollslandslaget AB Emme Adébo, Skånes Handbollförbund

Chans att se herrlandslaget mot Spanien i Malmö.

Skicka intresseanmälan till kansliet per mail eller ring Pelle på 0761-67 23 28.

Sista dagen på Dala fredag 17/8, avslutning Sommar på Dala
2018-08-16 12:34
Imorgon kör vi sista dagen på Dala tillsammans med kommunens avslutning på Sommar på Dala.

Ni är välkomna imorgon, ledare från HBK på plats mellan 12.00 och 16.00.
Ta-med-en-kompis, tävlingar med priser, spel, något att äta och dricka +glöm inte

Avslutning Sommar på Dala fredag 17 augusti klockan 13-17 på Dalabadet

Sommar på Dala bjuder på glass klockan 13.

Gäller så långt lagret räcker. Ta med hela familjen!

Sommar på Dala har varit en stor succé med många deltagare varje dag, kommunala sommarjobbare, massvis med föreningsaktiviteter, fritidsgårdarnas Sommaronsdag, sol och bad och rekordvarmt sommarväder!

Fritidsbanken, kultur- och fritidsförvaltningen, kommunala sommarjobbare, föreningar med flera finns på plats för att avsluta årets sommarlovsprogram med gratis aktiviteter för barn 6-15 år.

Tack till alla medverkande i år. Välkomna åter nästa sommar!

2018-08-13 10:48

Nu är det dags för inlämning av Citygrosskvitton. Samla ihop de kvitton du sparat, lägg dessa i en påse/kuvert och lämna till kansliet senast onsdagen den 24 augusti.

Tack för ert stöd till Trbg Handboll ungdom.

// Styrelsen

Då kör vi igen, ons-fre 12-16 på Dala
2018-08-07 14:47
Hej alla, vi fortsätter på Dala efter förra veckans kanondagar.

Sverige-Spanien Herr 24/10 Malmö Arena
2018-08-06 15:03

EHF EURO CUP | FÖRENINGSERBJUDANDE

Chans att se herrlandslaget mot Spanien i Malmö.

//Pelle
Skön dag på Dala, kör igen imorgon.
2018-08-01 18:10
Kul första dag på Dala med spel, tävlingar och mycket badande:-)

Nu kör vi på Dala, onsdag 1/8 12.00 första tillfället
2018-07-29 21:17
Ons-fre 1-3/8 och ons-fre 8-10/8  är vi på Dala.
Ta-med-en-kompis, tävlingar med priser, spel, något att äta och dricka +allt man kan göra i det fina vädret.
Ledare från HBK på plats alla dagarna mellan 12.00 och 16.00.

Extra fina priser i Ta-med-en-kompis tävlingarna.

Vi bjuder på mellanmål och dryck.

OBS! Aktiviteten är på gräs, medtag lämpliga skor.
Viktigt med vattenflaska.

//Pelle
Söndag med gäster på Fågelbeach
2018-07-08 20:03