Trelleborg HBK Ungdom och Trelleborg HBK Elit
Trelleborg HBK Ungdom
Om du vill veta mer om Trelleborg HBK Ungdom har du kommit rätt!

Trelleborg HBK Elit
För information om Elitföreningen och representationslagen väljer du Trelleborg HBK Elit i huvudmenyn i toppen av sidan.

Trelleborg HBK
Trelleborg HBK består av två föreningar, Trelleborg HBK Elit som har en egen styrelse och eget organisationsnummer och som har föreningens seniorer med representationslagen samt Trelleborg HBK Ungdom som består av barn och ungdomslagen.
Snöoväder
2017-01-11 12:32
Hej hej

Måste tyvärr meddela att kansliet håller stäng ikväll p.g.a att jag kan inte ta mig fram med rullstolen i detta oväder.

Kansliet
2017-01-04 11:51
Hej hej

Kansliet är stängt p.g.a sjukdom

God jul och ett Gott Nytt år
2016-12-19 16:39

Önskar alla spelare, ledare, tränare, föräldrar och HBK-vänner en God Jul och ett Gott Nytt år.

Annette Nilsson

Ny styrelse i HBK Ungdom
2016-11-29 09:27

Hej Alla ledare och Tränare,

HBK Ungdom har fått ny styrelse och hemsidan är nu uppdaterat med info om vem som sitter i styrelsen.

Den nya styrelse har sitt första möte den 6/12-2016, här vill vi gå igenom alla öppna frågar, där måtte vara.

Har du ännu inte fått svar på din fråga, skulle jag uppskatta, att du skickar en mail till mig innan den 6/12.

Jag och styrelsen ser fram emot att jobbar med alla er ledare och tränare.

Ni gör ett super jobb för våra ungdomar, vilket vi sätter stor pris på.

Bästa hälsningar

Annette Nilsson

OBS! OBS!
2016-09-12 10:48
Hej hej

Köket och stora konferensrummet är helt stängd minst fyra veckor framåt p.g.a vattenläcka. Om ni planerar att ha ett möta så finns lilla konferensrummet tillgängligt och där får plats ca 10-12 personer.