Trelleborg HBK Ungdom och Trelleborg HBK Elit
Avslutning
Trelleborg HBK Ungdom
Om du vill veta mer om Trelleborg HBK Ungdom har du kommit rätt!

Trelleborg HBK Elit

För information om Elitföreningen och representationslagen klickar du här... HBK Elit

Trelleborg HBK
Trelleborg HBK består av två föreningar, Trelleborg HBK Elit som har en egen styrelse och eget organisationsnummer och som har föreningens seniorer med representationslagen samt Trelleborg HBK Ungdom som består av barn och ungdomslagen.

Dreamstarhäften
2018-10-18 15:21
Hej hej

På andra kupongen gällande ROZZIE har det uppkommit ett tryckfel. På kupongen står det att man får 200kr rabatt när du handlar valfria jeans för minst 1000kr. Kupongen gäller för ALLT i affären och inte bara jeans.

Kansliet
Höstlov på Södan
2018-10-18 11:33
Hej alla!

HBK kommer att ha aktiviteter under höstlovet på Södan, onsdag-fredag, 31/10, 1/11 och 2/11.
Det kommer vara öppen hall, d.v.s inga fasta tider ni kommer på utan det går bra att dyka upp och vara med under dagen.
Vi kör mellan 11.00 och 16.00 med ledare från HBK, träna, tävla och spela matcher. Det kommer vara en paus för lite nyttig fika och chill vid 13.00.
Ni HBK:are, ta gärna med en kompis som inte spelar redan, så de får testa!

#höstlovskul
Årsmöte Trelleborg HBK Ungdom
2018-10-01 14:50

Välkomna på Trelleborg HBK Ungdoms Årsmöte!

Torsdagen den 25 oktober är det dags för föreningen att hålla årsmöte. Mötet är öppet för alla som vill delta. På mötet går vi igenom verksamhetsåret – både ekonomiskt och organisatoriskt. Det är också på årsmötet som styrelsen för föreningen väljs och du som medlem och har rösträtt kan påverka vem som ska sitta i styrelsen. Inför årsmötet kan man också meddela sitt intresse, eller nominera en person som kan vara lämplig och har viljan och engagemanget, för att delta i styrelsen och den personen kan då eventuellt bli invald under kvällen.

Intresse/nominering anmäler man till ordforande@trelleborghbk.se snarast möjligt.

När: Torsdagen den 25 oktober kl19:00

Var: Stora konferensrummet på Södan

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

// Styrelsen

Sverige-Spanien Herr 24/10 Malmö Arena
2018-08-25 14:54
Vi tar ett sista varv med beställningar, 144 HBK:are skall gå. Vi blir gärna fler.

EHF EURO CUP | FÖRENINGSERBJUDANDE

Tillsammans med Spanien, Norge och Österrike – kommer svenska landslaget under tre landslagsveckor 2018 och 2019 att spela den nya landslagsturneringen EHF EURO CUP. Upplev reprisen på vinterns EM-final när det Sverige tar emot Spanien i Malmö Arena den 24 oktober 19.15.

Se handboll i yppersta världsklass när vi utkräver revansch! Vi tror på mycket folk i Malmö Arena och det kommer att bli en riktig handbollfest och en försmak på EM 2020! Vi hoppas att många lag från er förening vill stötta landslaget på plats i arenan, och har tagit fram ett specialerbjudande för föreningar; sittplatsbiljetter på kortsidan för 140 kr. Föreningsbiljetterna vänder sig till alla som har anknytning till en förening!

Bokning av föreningsbiljetterna är bindande och sker samlat per förening till Skånes HF via emme@skanskhandboll.se. Huvudbeställning skall inkomma så snart som möjligt men antalet kan sedan justeras fram t.o.m. 1 oktober. Det finns ett begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller!

Vi har dessutom tre intressanta nyheter! 1. Varje biljettköpare kommer att få en T-shirt att ha på sig under matchen! Uppge önskad storlek M, L eller XL vid beställning. 2. Dessutom kommer föreningen vid detta arrangemang erhålla en provision på 25 kr per såld biljett. 3. Malmö Arenas berömda köttbullsbuffé erbjuds alla föreningsbiljettköpare till specialpriset 95 kr. Uppge vid beställning om ni önskar köttbullsbuffé.

Gör detta till en fest för hela föreningen! Vi ses på läktaren! Stefan Lövgren, VD Svenska Handbollslandslaget AB Emme Adébo, Skånes Handbollförbund

Chans att se herrlandslaget mot Spanien i Malmö.

Skicka intresseanmälan till kansliet per mail eller ring Pelle på 0761-67 23 28.

Sista dagen på Dala fredag 17/8, avslutning Sommar på Dala
2018-08-16 12:34
Imorgon kör vi sista dagen på Dala tillsammans med kommunens avslutning på Sommar på Dala.

Ni är välkomna imorgon, ledare från HBK på plats mellan 12.00 och 16.00.
Ta-med-en-kompis, tävlingar med priser, spel, något att äta och dricka +glöm inte

Avslutning Sommar på Dala fredag 17 augusti klockan 13-17 på Dalabadet

Sommar på Dala bjuder på glass klockan 13.

Gäller så långt lagret räcker. Ta med hela familjen!

Sommar på Dala har varit en stor succé med många deltagare varje dag, kommunala sommarjobbare, massvis med föreningsaktiviteter, fritidsgårdarnas Sommaronsdag, sol och bad och rekordvarmt sommarväder!

Fritidsbanken, kultur- och fritidsförvaltningen, kommunala sommarjobbare, föreningar med flera finns på plats för att avsluta årets sommarlovsprogram med gratis aktiviteter för barn 6-15 år.

Tack till alla medverkande i år. Välkomna åter nästa sommar!

2018-08-13 10:48

Nu är det dags för inlämning av Citygrosskvitton. Samla ihop de kvitton du sparat, lägg dessa i en påse/kuvert och lämna till kansliet senast onsdagen den 24 augusti.

Tack för ert stöd till Trbg Handboll ungdom.

// Styrelsen

Då kör vi igen, ons-fre 12-16 på Dala
2018-08-07 14:47
Hej alla, vi fortsätter på Dala efter förra veckans kanondagar.

Sverige-Spanien Herr 24/10 Malmö Arena
2018-08-06 15:03

EHF EURO CUP | FÖRENINGSERBJUDANDE

Chans att se herrlandslaget mot Spanien i Malmö.

//Pelle
Skön dag på Dala, kör igen imorgon.
2018-08-01 18:10
Kul första dag på Dala med spel, tävlingar och mycket badande:-)

Söndag med gäster på Fågelbeach
2018-07-08 20:03