Trelleborg HBK Ungdom och Trelleborg HBK Elit
Avslutning
Trelleborg HBK Ungdom
Om du vill veta mer om Trelleborg HBK Ungdom har du kommit rätt!

Trelleborg HBK Elit

För information om Elitföreningen och representationslagen klickar du här... HBK Elit

Trelleborg HBK
Trelleborg HBK består av två föreningar, Trelleborg HBK Elit som har en egen styrelse och eget organisationsnummer och som har föreningens seniorer med representationslagen samt Trelleborg HBK Ungdom som består av barn och ungdomslagen.

Valberedningen söker nya kandidater till Styrelsen
2019-08-23 15:39

Styrelsens arbete är både behjärtansvärt och betydelsefullt, det är vår klubb, våra barn och deras handboll/fritid som är i fokus. Under hösten 2019 kommer nya poster att behöva tillsättas. Vi i valberedningen vill uppmana alla föreningens medlemmar att överväga att ta plats i styrelsen. Tag chansen att påverka verksamheten i föreningen! Är du eller någon* du känner intresserad så kontakta då valberedningen. Våra mailadresser framgår via hemsidan eller så kan ni skicka ert mail till kansli@trelleborghbk.se

*Det kan vara utomstående personer (även ”seniorer”) som känner att de vill bidra till klubben och våra barns utveckling.

Fredric Westerdahl

Morgan Olofsson

Per Grip

Anders Eklind

Närvarokort
2019-08-06 08:39
Hej alla ledare/tränare.

Det är tid för mig att skicka in ansökan för att erhålla LOK-stöd till föreningen.

Var vänliga och gå igenom er rapportering i SportAdmin så det inte finns några aktiviteter som inte är bekräftade. Gör det snarast så jag kan skicka in ansökan i tid senast den 25/8.

Om ni vill/kan så får ni gärna skriva ut era närvarokort, skriva under och lämna in till mig på kansliet eller lägga in de i brevlådan utanför.

Det gäller perioden 1/1 - 30/6 2019.

TACK !

2019-08-05 10:45
Nu är det tid för inlämning av CityGrosskvitton, Samla ihop de kvitton du sparat. lägg dessa i en påse/kuvert och lämna till kansliet eller lägg in de i vår brevlåda senast söndagen den 25/8.
Under förra perioden erhöll vi 1.177:-.

På vår hemsida under fliken "Stöd Trelleborg HBK" finns fler tips hur du kan stödja klubben.

Tack för ert stöd till Trelleborg Handboll Ungdom !

Semesterstängt
2019-06-24 11:24
Kansliet håller semesterstängt fr.o.m 24/6 - 21/7 (v.26 - v.29)

Önskar alla en solig, varm och trevlig semester :)

Sommartider
2019-06-10 09:55
Hej hej

Sommartider på kansliet: Mån - Fre 09.00--13.00.

Avslutningen 10.00 på lördag
2019-05-22 11:04
Hej alla!

Just nu är det 85 ungdomar och 30 vuxna anmälda till lördagens arrangemang.
Vi välkomnar ett gäng från "Poplaget" Stavsten som kommer och visar upp sina handbollskonster i de mixade lagen och de sedvanliga tävlingarna.

Vi önskar så klart att så många som möjligt av våra ungdomar dyker upp, anmälan är öppen
fram till fredag kväll.
Träningsflit-tröjor och minnesplakett, tävlingar, matcher, gissa-vikten-på-godiset, hamburgare, café, dricka, korv, hembakat m.m.m.m
Vi bjussar som vanligt på käk och dryck till alla anmälda :-)

VÄLKOMNA!
Tider Fågelbeach sommar
2019-05-19 11:17
Tider Fågelbeach

Avslutningen 25/5 kl. 10.00 till 15.00
2019-05-13 22:03

2019-05-13 10:23

Förra året hade vi gemensam säsongsavslutning för samtliga spelare i Ungdom och HBK Elit. Då samlade vi alla spelare och delade upp dessa i blandade lag som tillsammans spelade blixthandboll, löste roliga och kluriga uppgifter samt åt lunch tillsammans som ett lag. Alla hade fantastiskt roligt, så i år ska vi naturligtvis göra det igen!

Detta året har vi dock utvecklat konceptet något och kommer att ha flera aktiviteter på Söderslättshallen, inte bara för våra spelare, utan för hela familjen och deras vänner och bekanta. Vi kommer med hjälp av våra olika lag i Ungdom att anordna kafé med hembakade godsaker i köket på kansliet. Så ta med alla ni känner och kom och kolla in matcherna i blixthandboll med mixade lag, ta en fika i vårt kafé, vi kommer att ha öppet mellan kl. 10-15.

Alla intäkter går oavkortat till ungdomsföreningen så att vi kan fortsätta utbilda våra tränare, åka på gemensamma cuper m.m. Vårt mål för föreningen är långsiktighet och hållbarhet. En förening för våra unga spelare, tillsammans med våra fantastiska tränare, med hjälp av ledare och föräldrar.

Alla kommer i sina HBK-kläder :-)

Hjärtligt välkomna!

Lost and Found
2019-05-13 12:18
Upphittat
*Plånbok   Glad ägare hittad
*Sovsäck

Förlorat
* Bollnät med 5 bollar strl 1 (P13)   Återfunna

Hör av er till Pelle 0761-67 23 28, eller kansliet om ni har hittat eller blivit av med något, sidan uppdateras.
Avslutningen 25/5 kl. 10.00 till 15.00
2019-05-13 10:23

Alla kommer i sina HBK-kläder :-)

Hjärtligt välkomna!

City gross - utfall kvitton
2019-05-06 10:22

Under perioden 1 september 2018 till 28 februari 2019 så ökade vår omsättning hos City gross till drygt 190 tusen kronor och vi erhöll 1903 kronor i kickback. (senaste kickbacken vi erhöll - hösten 2018 - var på 1067 kronor) Glädjande nog kan vi konstatera att det är allt fler som lämnar in kvitton och vårt mål är att hela tiden flytta fram positionerna och höja målsättningen inför nästa period.

Sättet att sponsra är både enkelt och genialt men motprestationen är att vi skall samla kvitton och lämna till kansliet. Om man utgår ifrån att genomsnittsfamiljen handlar matvaror för 5000 kr i månaden och skulle vi kunna ex få 50 medlemmar / familjer som handlar på City gross att lämna in sina kvitton. Det skulle årligen innebära en omsättning på 3.000.000 kr och en kickback på 30.000 kr till klubben

Med andra ord så finns det en oerhörd potential i upplägget. Alla kan hjälpa till att samla kvitton, fråga även mormor och farmor, grannar och vänner.

PS. På vår hemsida under flicken "Stöd Trelleborg HBK" finns fler tips hur du kan stödja klubben.

Tack för ert stöd

// Anders