Trelleborg HBK Ungdom och Trelleborg HBK Elit
Avslutning
Trelleborg HBK Ungdom
Om du vill veta mer om Trelleborg HBK Ungdom har du kommit rätt! 

Trelleborg HBK Elit 

För information om Elitföreningen och representationslagen klickar du här... HBK Elit


Trelleborg HBK
Trelleborg HBK består av två föreningar, Trelleborg HBK Elit som har en egen styrelse och eget organisationsnummer och som har föreningens seniorer med representationslagen samt Trelleborg HBK Ungdom som består av barn och ungdomslagen.

Nytt år - Nya möjligheter!
2018-01-04 11:14

Under hösten som gått har seriespel och träningar varit en stor del av allas vår vardag, några har varit iväg på Cup, det har varit uttagningar till Skånelaget, USM, och vinster och förluster både till höger och vänster. Precis så som det ska vara – mycket handboll! Året avslutades för några av våra tjejlag i och runt Lund med spel i Lundaspelen och jag vill passa på att säga grattis till F08/09 som tog sig ända till final och fick ett silver med sig hem.

 

Nu i januari drar allas vårt arbete igång igen, med träningar, matcher, domarinsatser, funktionärs- och kioskpass. Vi är alla betydelsefulla för föreningen, och det är tillsammans som vi skapar en positiv och utvecklande miljö för alla som vill vara en del av vår verksamhet. Det är genom det ideella arbete som vi tillsammans lägger ner som bygger föreningen. Utan spelare, tränare, föräldrar eller en engagerad styrelse kan vi lägga ner verksamheten. Ha gärna det i åtanke under kommande säsong.

 

Som tränare och ledare ska du föregå med gott exempel, ha en positiv attityd och öppet sinne. Som tränare/ledare hjälper du föreningen framåt genom att se helheten, inte bara ditt egna lag, lyft blicken och hjälp till där det behövs.

 

Som förälder har du ett ansvar att stötta ditt/dina barns tränare och ledare och uppmuntra ditt barn till att utmana sig själv och ha roligt. Ha inte för bråttom framåt, allt har sin tid och plats. Ha förtroende för att föreningen vill alla barns bästa. Ställ gärna frågor, men tänk på att även tränarna/ledarna i många fall är unga och dessutom ideella. Som förälder hjälper du föreningen framåt genom att agera utifrån vår policy, samt lyfta blicken och se helheten.

 

Som spelare är din största uppgift att ha roligt! Se till att alltid göra ditt bästa och respektera dina lagkamrater och övriga i föreningen som är här för din skull.

 

Våren är händelserik - utöver matcher i serierna som ska spelas, så är förberedelserna för Bohus cup i Maj (som är vår nya föreningscup från och med i år och ny för många av oss) redan i full gång, samt planeringen inför avslutningen för föreningen som brukar vara ett uppskattat inslag av både stora och små spelare.

 

Samtidigt som allt detta pågår har vi i styrelsen, tillsammans med er alla, ett tufft arbete framför oss med att bygga relationer mellan lagen och dess tränare/ledare, på olika sätt stabilisera vår ekonomi ytterligare, och bygga en organisation som inte bara hankar sig fram på tillfälliga lösningar. Hjälp oss med det, förlita dig inte på att ”någon annan gör” – gör själv och försök påverka andra att göra detsamma.

 

Nu till helgen spelar Trelleborg HBK Elit sina första matcher på hemmaplan, och dom behöver vårt stöd! Vi är två föreningar – men har trots allt nytta av varandra i mångt om mycket. Samla lagen, ta på matchställ och kom och heja. Gör det till en lag aktivitet i sportadmin så kan vi dessutom få LOK-stöd för att göra något som vi alla älskar – kolla på handboll! Herrarna spelar kl. 14.00 och damerna 16.00. Hoppas att vi ses där!

 

Sist men inte minst vill vi ge ett STORT TACK till samtliga personer (tränare, ledare, spelare, domare, funktionärer, kansli osv) som under höstterminen på olika sätt ställt upp före, under och efter träningar, matcher och andra arrangemang. Ingen nämnd ingen glömd, NI ÄR ALLA GULD VÄRDA!

 

Nytt år – nya möjligheter, det bästa av VT 2018 skapar vi tillsammans!

 

Hälsningar från styrelsen Trelleborg HBK Ungdom

 

Sara, Micke, Anders, Gabriella, Fredric och Martin

 

 

PS. Vi kan väl hjälpas åt att få liv i #trelleborghbku – lägg upp era bilder under hashtaggen redan idag!


Handbollshelg med topplag
2018-01-02 16:03

Den 7 januari blir en toppladdad handbollssöndag, kom till Söderslättshallen och heja fram våra lag. HBK Herr gästas av serieledarna IFK Karlskrona och även HBK Dam tar emot serieledarna, från Kävlinge.

 

Våran förhoppning är att alla ungdomslagen sluter upp för att heja.

Matcherna spelas kl. 14.00 för HBK Herr och HBK Dam spelar kl. 16.00


Gratis entré för alla våra medlemmar. Ta på era matchställ och kom och heja. Vi ser fram emot att ta emot våra gäster och en handbollshelg som sent skall glömmas.

 

Forza HBK

Trettonaftonfesten INSTÄLLD
2017-12-28 10:16

Dessvärre blir Trettonafton festen på Parken i Trelleborg inte av. Festen är inställd då det är för få som anmält sig.


Ni som betalat in avgiften kommer att få tillbaka den senast 5/1. Har ni frågor kring återbetalning eller annat kan ni vända er till: Lars Mårtensson 0733-9387072017-12-25 10:43

Styrelsen i Trelleborg HBK Ungdom vill passa på att på att önska alla härliga spelare, ledare & föräldrar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi önskar er fantastiska jul- och nyårshelger och ser fram emot att ses snart igen!

 

God Jul och Gott Nytt År.


// Styrelsen

Du kan supporta våra ungdomar genom...
2017-12-22 09:39

 

...att ansluta ditt spelkort på Svenska Spel så stödjer du Trelleborg HBK ungdom. Gräsroten via Svenska Spel delar årligen ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten. Varje krona du spelar omvandlas till poäng som går till din favoritförening. Senaste årsutbetalningen (2017) som Trbg HBK ungdom erhöll från Gräsroten var 5619 kronor och vi stöddes av 89 st supportrar. Som exempel erhöll TFF under samma period  106262 kronor och stöddes från 1180 st supportrar. Med andra ord så har vi en stor potential att öka våra intäkter. Men vi behöver er hjälp att öka stödet från Gräsroten. Så ni som har spelkort registrera er genom att välja Trbg HBK ungdom som din förening på Gräsroten. (i fältet sök din förening anger du ordagrant Trelleborg Handbollsklubb) Naturligtvis kan du även be släktingar, grannar och vänner att göra likadant.

 

Klicka på länken för mer information http://www.svenskaspel.se/grasroten/valjPå vår hemsida finns det fler tips på hur du kan stödja vår verksamhet. Klicka på ikonen Stöd Trelleborg HBK. 


// Styrelsen


 

Du kan enkelt stödja Trelleborg HBK ungdom genom att......
2017-12-19 11:52

..lämna dina City Gross kvitton till kansliet. Klubben erhåller 1 % utav inköpsbeloppet i kickback. Redovisningsdagar till City Gross är den 28 februari & den 31 augusti. Stoppa kvittona i ett kuvert och lämna till vårt kansli, eller så lägg det i brevlådan som är placerad utanför kansliet. Vi behöver era kvitton senast 23 februari 2018.

 

 

På vår hemsida finns det fler tips på hur du kan stödja vår verksamhet. Klicka på ikonen Stöd Trelleborg HBK.

// Styrelsen
Stort tack till följande som valde att bli stödmedlem i HBK Ungdom!
2017-12-06 23:04


Presentkort till Bengtsson                                             Enrico Rigo   

Hårprodukter från Hårstudio Trelleborg                          Marlene Linder     

Vattenflaska och gympapåse från Intersport                   Lene Hinrichsen Dahl           

Godsaker från Rumeriet                                               Marianne Potter   


Sakerna finns för avhämtning på kansliet.

t.ex vid A-lagens båda matcher på lördag :-)

 

Kansliet

TRETTONAFTONFEST!
2017-11-30 19:45
 
Redovisningskunnig person sökes!
2017-11-24 12:22

Hej alla!

 

Efter årsskiftet kommer vår fantastiska redovisningsekonom Susanne ta ett steg tillbaka. Efter att ha varit en stor hjälp i föreningen under många år är det dags för oss att hitta en ny eldsjäl som kan hjälpa oss med löpande redovisning. Det vi söker är en redovisningskunnig person som kan ta sig an uppgiften, och vara ett stöd till styrelsen för att få kontroll och stabilitet över föreningens ekonomi.


Är du den personen, eller känner du någon som passar in på beskrivningen, och vill veta mer om rollen kontakta då kassör Gabriella Wikander Johansson via mail: ordforande@trelleborghbk.se 


//HBK Ungdom

Ny styrelse i HBK Ungdom.
2017-11-17 17:47
Torsdagen den 9 nov hade Trelleborg HBK Ungdom sitt årsmöte. Deltagarna bestod av både ledare, föräldrar och den dåvarande styrelsen. Protokoll, verksamhetsberättelse samt övriga dokument som gicks igenom på mötet finns att läsa på vår hemsida. 

 
Följande personer ingår i nuvarande styrelse:
 
Sara Skanby, Ordförande
Micke Heinonen, v.ordförande - NY
Anders Eklind, Sekreterare
Gabriella Wikander Johansson, Kassör
Fredric Westerdahl, Ledamot - NY
 
Kontaktuppgifter till ovanstående personer finns på hemsidan.
 
Stort tack till er som deltog på årsmötet och varmt välkommen till våra två nya styrelsemedlemmar Micke och Fredric!
 
//HBK Ungdom

OBS!
2017-11-13 11:03
Hej

Kansliet är stängt torsdagen den 16/11 p.g.a Trelleborgsgalan.

Mvh/Raija
Nyheter från våra lag
F16, 18/01 20:20 
F16, 17/01 16:45 
F16, 04/01 20:02 
P16, 03/01 17:10 
F16, 19/12 07:56 
 
Sponsorer
#trelleborghbku på Instagram för att synas här