Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Trelleborg HBK Ungdom och Trelleborg HBK Elit
Avslutning
Trelleborg HBK Ungdom
Om du vill veta mer om Trelleborg HBK Ungdom har du kommit rätt! 

Trelleborg HBK Elit 

För information om Elitföreningen och representationslagen klickar du här... HBK Elit


Trelleborg HBK
Trelleborg HBK består av två föreningar, Trelleborg HBK Elit som har en egen styrelse och eget organisationsnummer och som har föreningens seniorer med representationslagen samt Trelleborg HBK Ungdom som består av barn och ungdomslagen.

Extrainsatt Årsmöte - Viktig information till samtliga!
2019-10-16 19:51

Extrainsatt årsmöte - 6 nov - 19.00 i Pelarsalen på Södan.


Föreningens årsmöte som hölls i förra veckan har tyvärr inte kunnat avslutas på grund av att vi inte fått in nya styrelsemedlemmar!


Inför årsmötet har den befintliga styrelsen vädjat till er föräldrar att engagera er i era barns förening, utan resultat tyvärr. På mötet kom 1 person som inte redan hade en eller flera funktioner i föreningen. Vi har ungefär 150 spelare i föreningen, vilket borde innebära ca 300 föräldrar. Av dessa är ca 9st involverade som tränare och ytterligare 10st som lagledare. Givetvis, har vi massvis med föräldrar som engagerar sig med kiosk, sekretariat osv, och det är en nödvändighet för att våra lag ska fungera, men för att vi ska kunna leva vidare som aktiv förening måste vi har fler individer som engagerar sig på en högre nivå.


I dagsläget är det endast tre lag som är representerade i styrelsen, F13, P13/14 och P11. Önskvärt är naturligtvis att ha representanter från samtliga lag. Tjejerna i föreningen är utan undantag flest och borde vara representerade i styrelsen.


Våra stadgar säger att vi som minst ska vara 5 stycken ledamöter, i dagsläget är vi endast 4. Detta innebär i praktiken att föreningen inte har en fungerande styrelse med beslutsrätt, vilket i förlängningen innebär att föreningen inte kan drivas vidare.


Så nu gör vi ett nytt försök, i en lokal som vi hoppas bli fullsatt.


Frågor kring mötet, eller förslag till nya medlemmar tas tacksamt emot via mail eller telefon innan mötet: ordforande@trelleborghbk.se eller telefon 0733-969303


Välkomna!

Prova-på-dag - Handboll för nybörjare!
2019-10-15 17:20


Vi söker fler unga spelare till Trelleborg HBK Ungdom, kom och testa på att spela handboll med oss.

 

NÄR: LÖRDAG DEN 19e OKTOBER mellan 10.00-11.30

VAR: FÅGELBÄCKSKOLAN, Trelleborg

HUR: Öppen provträning för pojkar och flickor födda 2008 till 2014. Flera ledare kommer finnas på plats för att visa grunderna i handboll, samt informera om vilka träningsgrupper vi har och när dessa tränar! Ta med inneskor och vattenflaska. Ingen föranmälan krävs. Frågor mailas till kansli@trelleborghbk.se

 

VÄLKOMNA 

hälsar tränarna i Trelleborg HBK Ungdom

 

Vi behöver Din hjälp!
2019-10-08 08:04
Styrelsemedlemmar sökes! 

På onsdag den 9/10 är det återigen dags för föreningens årsmöte. Nu söker den befintliga styrelsen fler engagerade personer som kan ge av sin tid, sina tankar och intressanta idéer och som vill hjälpa till att föra föreningen framåt och utvecklas. 

Är du en person som ofta funderar över hur olika beslut tas i styrelsen eller över aktiviteter som du tycker borde finnas för våra ungdomar? Har du kunskap eller kompetens som kan vara värdefull för styrelsearbetet och vill dela med dig av den! Tveka inte att höra av dig till ordforande@trelleborghbk.se eller 0733-969303 och anmäl ditt intresse. 

I dagsläget är vi fyra engagerade personer i styrelsen, alldeles för få.
För att dra runt föreningen måste vi bli fler. Om inte fler personer tar ansvar för att föreningen ska fungera på ett bra sätt kommer vi få ännu svårare att attrahera och behålla spelare i alla åldrar. Det är en ohållbar situation. 

Vi som sitter i styrelsen i dagsläget gör det för våra barns skull - gör det du med! 

Välkommen med din intresseanmälan inför årsmötet på onsdag. Vi behöver Dig!

Hälsningar Sara, Björn, Marcus och Gabriella 
Föreningsfunktionär 2019-2020
2019-09-17 10:19

Finns platser kvar på funktionärsutbildningen den 23/9 18.00-21.00 på Söderslättshallen, anmälan senast den 20/9 till undertecknad.


Marcus Wahlström

Profilkläder Intersport
2019-09-17 07:33
Nu finns säsongensprofilkläder/saker tillgängliga för beställning på Intersport i Trelleborg. Möjlighet och testa storlekar och beställa diverse Trelleborg HBK saker till självkostnadspris. Anslag på sortimentet kommer också finnas tillgängligt på kansliet.
ÅRSMÖTE!!!
2019-09-12 16:44
Välkomna till Trelleborg HBK Ungdoms Årsmöte!

Onsdagen den 09 oktober är det dags för föreningen att hålla årsmöte. Mötet är öppet för alla som vill delta. På mötet går vi igenom verksamhetsåret - både ekonomiskt och organisatoriskt. Det är också på årsmötet som styrelsen för föreningen väljs och du som medlem, och har rösträtt, kan påverka vem som ska sitta i styrelsen. Inför årsmötet kan man också meddela sitt intresse, eller nominera en person som kan vara lämplig och har viljan och engagemanget, för att delta i styrelsen och den personen kan då eventuellt bli invald under kvällen. 

Intresse/nominering anmäler man till ordforande@trelleborghbk.se snarast möjligt.

NÄR: Onsdagen den 09 oktober kl 19.00
VAR: Stora konferensrummet på Södan 

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!
Valberedningen söker nya kandidater till Styrelsen
2019-08-23 15:39

Styrelsens arbete är både behjärtansvärt och betydelsefullt, det är vår klubb, våra barn och deras handboll/fritid som är i fokus. Under hösten 2019 kommer nya poster att behöva tillsättas. Vi i valberedningen vill uppmana alla föreningens medlemmar att överväga att ta plats i styrelsen. Tag chansen att påverka verksamheten i föreningen! Är du eller någon* du känner intresserad så kontakta då valberedningen. Våra mailadresser framgår via hemsidan eller så kan ni skicka ert mail till kansli@trelleborghbk.se

 

*Det kan vara utomstående personer (även ”seniorer”) som känner att de vill bidra till klubben och våra barns utveckling.


Hälsningar


Fredric Westerdahl

Morgan Olofsson

Per Grip

Anders Eklind

Närvarokort
2019-08-06 08:39
Hej alla ledare/tränare.

Det är tid för mig att skicka in ansökan för att erhålla LOK-stöd till föreningen.

Var vänliga och gå igenom er rapportering i SportAdmin så det inte finns några aktiviteter som inte är bekräftade. Gör det snarast så jag kan skicka in ansökan i tid senast den 25/8.

Om ni vill/kan så får ni gärna skriva ut era närvarokort, skriva under och lämna in till mig på kansliet eller lägga in de i brevlådan utanför.

Det gäller perioden 1/1 - 30/6 2019.

TACK !

Mvh/Raija


2019-08-05 10:45
Nu är det tid för inlämning av CityGrosskvitton, Samla ihop de kvitton du sparat. lägg dessa i en påse/kuvert och lämna till kansliet eller lägg in de i vår brevlåda senast söndagen den 25/8.
Under förra perioden erhöll vi 1.177:-.

På vår hemsida under fliken "Stöd Trelleborg HBK" finns fler tips hur du kan stödja klubben.

Tack för ert stöd till Trelleborg Handboll Ungdom !


Semesterstängt
2019-06-24 11:24
Kansliet håller semesterstängt fr.o.m 24/6 - 21/7 (v.26 - v.29)

Önskar alla en solig, varm och trevlig semester :)

Mvh/Raija
Sommartider
2019-06-10 09:55
Hej hej

Sommartider på kansliet: Mån - Fre 09.00--13.00.

Mvh/Raija
Nyheter från våra lag
 
Sponsorer
#trelleborghbku på Instagram för att synas här