Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Betr. SponsringVi har erhållit ett utomordentligt bra sponsringsavtal från Trelleborg Energi. Erbjudandet gäller både befintliga och nya el-kunder. För nya kunder skänker Trelleborgs Energi klubben 200 kr för varje nytt avtal som tecknas, eller tecknas om, och därefter 10 kr i månaden så länge avtalet löper. Tecknas ett avtal på tre år så får föreningen 560 kr per hushåll.


Har du redan ett löpande avtal så kan Förenings-el väljas i efterhand. Du kan hämta blanketter för Förenings-el som du kan skriva ut och skicka till dem. (se länk nedan) eller så ring dem så adderar de till Förenings-el till er.


Om ex 100 stycken utav våra medlemmar/hushåll tecknar avtal så genererar det 100 x 200 kr = 20.000 kr och därefter 1000 kr i månaden. Utgår vi ifrån att det tecknas 3 års kontrakt så blir totalsumman 56.000 kr. En sådan sponsor hittar man inte varje dag men motprestationen är att vi medlemmar gör ett aktivt val annars blir det inga pengar. Om sedan varje medlem värvar en granne och en släkting (eller flera) så blir det än mer intäkter för klubben


Enklast är det om du skickar in en blankett för Förenings-el (portot är redan betalt)

https://trelleborgsenergiforsaljning.se/…/avtalforeningsel_…


Alt ringer Trelleborgs Energi på tel nr 0410-733820


Spara kvitton när du handlar på CITYGROSS och lämna dessa till kansliet så erhåller klubben 1 % i kickback. Redovisningsdagar till City Gross är den 28 februari & den 31 augusti. Stoppa kvittona i ett kuvert och lämna till vårt kansli, eller så lägg det i brevlådan som är placerad utanför kansliet.

Registrera medlemskap hos INTERSPORT så ger dina inköp bonus till dig och din förening. Club Intersport erbjuder personlig bonus 2-6 % beroende på hur mycket du handlar. Utöver din egen bonus ger även dina köp 3 % bonus till din förening. Alla föreningens, lagens, medlemmarnas och famlijernas inköp ger bonus. Supportrar, släktingar och vänner kan stödja föreningen genom att handla på Intersport. För att kunna vara med i "Supporta din förening" behöver du vara med i Club Intersport. Är du redan medlem i Club Intersport är det bara att logga in och välja vilken förening du vill supporta. Är du inte medlem i Club Intersport blir du det på www.intersport.se och väljer samtidigt din förening. Det går också att ansöka medlemskap i butiken.   https://www.intersport.se/om-intersport/club-intersport/skapa-kontobli-medlem/?name=trelleborg-hbk


Uppvisa ICA tagg varje gång du handlar på ICA Maxi så erhåller klubben 1 % i kickback. Tagg finns att hämta på kansliet. Taggen uppvisas för kassörskan som scannar av denna. Registrera ditt spelkort på Svenska Spel - GRÄSROTEN - så stöder du Trelleborg HBK. Varje krona du spelar omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40000 poäng per månad. Mer info http://www.svenskaspel.se/grasroten/valj    (i fältet sök din förening anger du ordagrant Trelleborg Handbollsklubb)


Bli STÖDMEDLEM I TRELLEBORG HBK. Mer info http://www.trelleborghbk.se/sida/?ID=178815
 
Sponsorer
#trelleborghbku på Instagram för att synas här