Trelleborg Handbollsklubb Ungdom
Trelleborg Handbollsklubb bildades den 18/9 2010 av intresserade ungdomsledare. Klubben blev helt ny förening med inriktning på ungdomshandboll i Trelleborg med omnejd.
Vår målsättning är att kunna ge ungdomarna en så rolig och meningsfull fritid som möjligt. Detta kommer vi att försöka uppnå genom ett nära och bra samarbete med föräldrar, kommun, skola, sponsorer och framförallt med våra ungdomar.
Vi kommer även att sträva mot att samtliga ledare ska genomgå utbildningar i Skånes handbollsregi för att på bästa sätt kunna stötta våra ungdomar.
Vi har valt att starta en ren ungdomsförening för att på så vis kunna värna ungdomarnas intresse på bästa vis. Vi ingår i Allians med Trelleborg HBK elit som har såväl Herrlag som Damlag.

Välkomna till vår Klubb