Dreamstar häften
2018-10-26 15:02

Vi har i samarbete med Palmstaden fått möjlighet att köpa in oss på ett antal häften och därmed tjäna lite pengar till föreningen. Pengarna som vi får in på försäljningen kommer att öronmärkas till föreningscupen (Bohus) och HBK-dagen som arrangeras i slutet av säsongen.

Häftena kostar 200kr st men innehåller rabatter för betydligt mycket mer värde än så. Kupongerna gäller till största delen i Trelleborgs kommun för att gynna den lokala handeln, men det finns några undantag. Kupongerna kan användas tom sista februari 2019.

Handlar Ni ex. för 1000 kronor på Citygross* så erhåller man 200 kr i rabatt, eller kläder hos Rozzi så får man även där 200 kr i rabatt.

Antalet häften som tilldelats lagen blir snitt 2 häften/spelare att sälja. Jag har kvitterat ut häftena till pojkar A och kommer med start idag, den 26/10, att distribuera häftena till spelarna. Inga häften får lämnas åter till kansliet, utan samtliga måste ersättas.

Lämna pengarna i ett kuvert med ert namn på till mig innan den 9/11 så sammanställer jag inbetalningen från pojkar A till klubben.

*Spara kvittona från CityGross och lämna till kansliet så erhåller klubben 1 % av summan i kickback.

Ev frågor besvaras när häftena delas ut.

// Anders